Republica Moldova îmi trezește niște sentimente pe care eu nu le pot controla! nu vreau sa mai adaug nimic, presupun că veți înțelege și voi! 

Andrei Plop nu a revenit în Republica Moldova de 8 ani. Zice că a fost nevoit să plece cât mai departe de țară, pentru un viitor mai bun, dar și libertate, în cel mai direct sens al cuvântului. A absolvit Relații Internaționale, după care a urmat dreptul în România. Cum a ajuns în Canada și mai multe despre povestea lui, aflăm chiar acum.
Video
-Nu am greșit atunci cand am zis în februarie 2014 că rușii vor lua #Crimea!
-Nu am greșit atunci când am zis/scris în mai 2016 că Igor Dodon va deveni președinte al RM! ( tot atunci am cerut ;i ajutorul Statelor Unite, deschide linkul pentru a afla mai multe!)
– Nu am greșit atunci când am zis pe 17 februarie ca Andrei Năstase va fi ales primar si deasemenea am zis 13 martie ca Andrei să se pregatească de proteste!
– Pe 26 decembrie 2017 am cerut ajutorul autorităților canadiene pentru a ne ajuta la următoarele alegeri parlamentare din #RM, în caz contrar vor câștiga rușii! Și rușii vor câștiga din nou din cauza incopetenței și corupției a celor din vest și pentru că #FBI nu își face meseria cum trebuie!