Întrucât sa schimbat guvernul din Moldova, acest articol va fi o continuare a articolului de pe 14 februarie 2022: De ce are Moldova de o mobilizare generală și de o armată profesionistă!

 

 

Update 28 februarie 2023

Nici nu sa început războiul că Moldovenii deja fug din țară! Dacă vrei să vezi cât de mult iubesc România și cât de antirus: este destul să le zici duceți va în Ucraina și luptați cu rușii!
Opriți pe ruși în Ucraina ca să nu ajungă în Moldova!
Și o să vedeți imediat la așa zisi naționaliștii cum încearcă prin toate mijloacele să se eschiveze doar ca să nu plece la război!
Așa vor face și când vor ataca Moldova! Vor fugi cât de tare pot! Sunt naționaliști doar pe Facebook și când vine vorba de granturi din România!
Dacă faci tot posibilul ca Moldova să fie atrasă în război, apoi fii pregătit să te duci tu însuși la război!
Numai un tâmpit nu știe cum sa început războiul din anul 1992 și tu vii iar cu asemenea acțiuni!
Ceea ce se face nu e din prostie, este o diversiune!
În Ucraina, naționaliștii tot se bucurau în luna ianuarie și februarie 2014 și pe urmă au ajuns să fie în război cu rușii pină în prezent! Nu se vede distrugerile și morții din Ucraina aici în Republica Moldova? Ăștia fac tot posibilul ca să ne atragă în război și pe urmă va trebui să lupte tinerii!
Pentru că copii de deputați, politicieni nu ajung pe front!
Ceea ce scriam eu în 2022 despre faptul că următoarea țintă a rușilor este Moldova, alții abia acuma scriu sau vorbesc despre acest lucru!
Sunt primul atât din Republica Moldova cât și din lume în care am scris că avem nevoie de o mobilizare generală!
Plop Andrei: #Moldova will be the next country attacked by the #Russians! |
Update 27 februarie 2023
PAS vrea să modifice Constituția: „Limba moldovenească” va fi înlocuită cu „Limba română”. O decizie istorică urmează să fie luată de Parlamentul Republicii Moldova
Ceea ce a dus la un război pe scară largă dintre Ucraina și Rusia în 2022 a început la sfârșitul anului 2013 începutul anului 2014 pe piața maidanului tot din cauza limbi ucrainene și discriminarea minorităților de limbă rusă în Ucraina!
În 1992 în războiul pentru integritatea teritorială a început tot din cauza limbi române!
Acum, după ce ruși, ucraineni și tâmpiți de la guvernare încearcă prin toate mijloacele ca să bage Moldova în război, vine o oarecare Veronica ROȘCA și încearcă să schimbe limba într-un moment de tensiune maximă în regiune!
Când ai un război la hotar și Putin vine cu amenințări că cine va ataca Transnistria, va fi perceput ca un atac împotriva Rusiei!
Stăm pe un butoi de pulbere și Veronica ROȘCA vine cu astfel de acțiuni care să incite spiritele și să ducă la un conflict etnic!
Nici nu mă îndoiesc cum va fi folosită de propaganda rusă acest gest!
În februarie 2014 mi-am dat seama că rușii vor lua Crimeea din cauza că eu ii suspectam pe naționaliștii ucraineni că ar fi spioni ruși! Că doar niște diversioniști ar întreprinde astfel de gesturi în momentele cheie pentru o țară!
Întrebarea pe care mi-o pun eu? Este inițiativa proprie sau cineva a insistat ca să se schimbe acuma când avem un război la frontieră și suntem la un pas de A fi atrași în război!
Nu cred că acest gest vine din partea ROMÂNILOR!
L-am avut profesor pe Iulian Chifu ( Consilier de stat pentru Politica Externa, Securitate si Afaceri Strategice al Prim Ministrului Romaniei) la masterul de Analiza și Solutionarea Conflictelor de la SNSPA și indiferent ce ai zice despre el, cunoaște toate conflictele în detalii și știe exact ce este un conflict etnic și despre conflictul transnistrean!
Sunt cetățean român cu acte în regulă însă repet, din cauza naționaliștilor ucraineni s-a început acest război cu rușii în 2014 și tot din cauza naționaliștilor am avut un război cu rușii în 1992!
Vorbim româna și asta este un lucru evident însă nu vii cu astfel de acțiuni pentru a escalada și mai mult situația din regiune!
Update 24 februarie 2023
Majorați salariile la militari moldoveni astfel încât minimum să fie 3000 de euro și să fie majorate în funcție de gradul militar!
Nu exista nici un pericol că Transnistrenii să destabilizeze în Moldova sau să atace Ucraina! Citiți postările mele anterioare! Problema constă în felul următor! Sa dorit atragerea Moldovei în război fără ca să aibă soldați suficienti, tehnică performanta de ultimă generație și evident resurse financiare și o economie pregătită pentru război!
Maia Sandu vrea ca Moldovenii să lupte bază de voluntariat? Ucrainenii sunt plătiți cu 100 000 de grivne ( cam 3000 de Euro) iar moldoveni trebuie să lupte pe degeaba?
Știm și atitudinea autorităților Moldovenești față de combatanți pentru apărarea integrității teritoriale ale Moldovei ! Acești combatanți din 1992 pină în prezent sunt umiliți! Adică voi vă puteți să vă permiteți să vă majorați salariul însă cei care vor lupta cu ruși ar trebui să lupte doar pe baza de voluntariat!
Bani o să fie însă cel mai degrabă că banii destinați pentru soldați o să vă puneți în buzunare iar moldoveni hai la luptă și luptați doar din motive patriotice cu armament sovietic și cu persoane prin conducere implicați în spălarea de bani ai FSB-ului rusesc ( peste 23 de miliarde de dolari). Cu conducere implicați în scheme de contrabandă cu cei de la Tiraspol!
Această conducere nu au făcut nici măcar o linie cu tensiune înaltă că să primim energie electrică direct de la români și nu prin intermediari! Când primeam energie electrică de la români, tot prin Transnistria trecea această energie!
Pe bază de voluntariat mergeți voi primii la razboi cu familiile voastre, cei care ați furat și ați condus din 1991 pină încoace! Ca să fie înțeles acest postare, rog să citiți și cele două articole în limba română! ,,De ce are Moldova de o mobilizare generală și de o armată profesionistă ” și cea de-a doua: Maia Sandu a inventat niște teroriști Balcanici doar ca să îl pună pe Receanii prim-ministru!
Deputații ucraineni și oligarhii ucraineni și-au scos familia peste hotare! Tot caut o listă cu copiii deputaților ucraineni care luptă pe front și nu găsesc!
Atacarea Transnistriei de către Ucraineni pe de o parte și de cealaltă parte de Moldoveni ar fi fost favoarea rușilor iar Republica Moldova ar fi fost o țintă legitimă pentru ruși! Republica Moldova ar fi hotărât de mult conflictul Transnistrean dacă nu ar fi fost contrabandiști și mafia ( inclusiv clasa politică din Chișinău) de ambele maluri ale Nistrului!
Orice punct strategic din Moldova putea să fie țintă a rușilor însă noi cetățenii Republicii Moldova nici nu prea avem multe puncte strategice în Moldova!
Le numeri pe degete și încă îți mai rămân degete libere!
Români sunt supărați pe elita politică ucraineană pentru că își permit prea multe însă doar din cauza că Ucraineni luptă cu rușii, românii sunt mai rezervați în declarații!!
Ucraina au vrut să atragă Moldova în război iar odată cu intrarea Moldovei în război să atragă și pe români! De ce elita de la Chișinău dorește să atragă România în război!? De ce elita politică Ucraineană și cea moldovenească încearcă să atragă România în război! România este țara membru NATO iar dacă o țară membră NATO atacă o altă țară nu se mai bucură de renumitul art. 5 din Tratatul NATO!
Unele țări precum Romania chiar dacă ar fi fost atacate de Rusia, nu toate țările membre NATO ar fi gata să lupte cu Rușii! Și aici sunt de foarte multe țări! Ucrainenii ar trebui să își tempereze atitudinea lor față de români și să știe că românii sunt buni însă când se urcă cineva cu picioarele pe umerii lor, răspund foarte agresiv! Se știe cum românii au procedat cu Ceaușescu așa că ucrainenilor nu profitați de bunătatea și bunăvoința românilor!
Update 23 februarie 2023
Întâlnesc tot felul de personaje care știu doar să critice fără ca să spună vreun cuvânt vreo întrebare la viața lor, fără ca să scrie vreun text însă se dau cu părerea și critici la ideile mele!
Astfel de persoane am întâlnit în școală, universitate și cred că cel mai puțin la programul de master! Acolo majoritatea erau persoane care vroiau să se dezvolte!
Îmi aduc aminte când eu mă duceam la școală, alți care au terminat doar 9 clase se duceau la discotecă, baruri, beții! Ne duceam și noi care eram la liceu însă mai rar și o făceam altfel!
Cam aceeași situație era și la universitate cu acele persoane care au terminat doar 12 clase și cred că am aceeași atitudine față de acei care nu au terminat un program de master!
Am un dispreț față de persoanele care au terminat doar 9 clase sau față de acei care nu au studiat la universitate!
Școala te educa la fel ca și universitatea!
Spre deosebire de profesorii mei care sunt foarte educați și nu intră în polemici cu fiecare după modelul că : nu trebuie să te certi cu un prost pentru că cei din jur nu vor vedea diferența! Eu merg spre ideea ca persoanele care au studiat să își apere cunoștințele față de acele persoane care au terminat doar 9 clase și se dau mari profesioniști! De aceea în funcții publice sau deputați ajung tot felul de nemernici care nici 12 clase nu au sau cu diplome cumpărate și teze de licență scrise de alți!
O persoană trebuie să își apere demnitatea chiar cu prețul de a înjura acea persoană care minte despre mine sau cu profesii de chelner, bucătar, frizerițe sau care fac și manichiură! Eu nu mă bag în profesia ta , așa că te rog să nu îmi insulți creierul meu și toate studiile mele!
Dacă ai argumente, eu accept și pot să vin cu contra-argumente însă dacă mă insulți! Te insult și eu pe tine și pe toată familia ta!
Update 20 februarie 2023
Statele Unite sunt gata să de-a 300 milioane USD Republicii Moldova pentru a-și diversifica resursele energetice! Problema constă că noi am mai primit bani de la Uniunea europeană pentru a face crizei energetice și într-un final acești bani a ajuns în buzunarul Gazprom! De pe 24 februarie 2022 pină în toamnă, autoritățile Moldovene nu au făcut nimic ca să devenim independent energetic. Vreau să cred că acești bani nu vor ajunge din nou în contul celor de la Gazprom și să finanțeze regimul separatist de la Tiraspol.
Pentru cei care nu cunosc, Republica Moldova importă gaz de la ruși, iar o parte din gaz se duce la Centrala Termoelectrică Cuciurgan unde cu ajutorul gazului este produs energie electrică, gaz pe care separatiști nu îl plătesc însă noi cetățenii Republicii Moldova plătim factura pentru energie electrică separatiștilor de la Tiraspol. Tot cu gazul rușilor lucrează și uzina de la Rabnita unde iarăși nu se plătește gazul și tot autoritățile de la Chișinău sunt implicați și în contrabanda cu metale.
Unde vor ajunge cel mai degrabă banii americanilor?! Evident în contul Gazprom și în buzunarul liderilor separatiști de la Tiraspol și la Mafia locală din Chișinău!

Update 22 februarie 2023

În condițiile actuale orice tentativă a rușilor să ajungă la Odessa sunt minime însă ca reacție la armamentul sofisticat primit din Vest de către ucraineni, rușii ar putea folosi minibombe atomice/nucleare! Folosirea acestor minibombe, teoretic este posibil însă cine ar putea interzice Rusiei să o folosească? Americanii? Rușii vor declara imediat că americanii sunt unicii care au folosit aceste bombe atomice/ nucleare împotriva unui stat!
Odată cu folosirea acestor minibombe rușii ar putea ajunge în Odesa în următoarele 6 luni!
Pină la moment nu am auzit ca vreun sistem ,,PVO” să poată intercepta rachetele Kinjal care și așa sunt distrugătoare! Teoretic, Kinjal sau Kalibr pot fi dotate cu astfel cu încărcătură nucleare!
În cazul unui atac cu minibombe nucleare ce ar putea face cei din Vest? Săi atace pe ruși cu rachete balistice?! Dacă ataci Rusia cu rachete balistice, ruși vor face la fel!
Ce riscuri ne poate aștepta pe noi în urma acestor atacuri? Baza Deveselu este o țintă a rușilor? Nici nu se discută! Pot distruge rachete precum Kinjal? Nu! Vor trage și ruși în orașe ucrainesti cu aceste minibombe? Teoretic este posibil dacă vor fi tehnică militară din vest!
Folosirea în masă acestor minibombe ar putea duce la capitularea Ucrainei!? După ce vezi efectele unor astfel de bombe nucleare, nu îți rămâne altceva decât să capitulezi! Japonia poate să confirme!
Un lucru este clar: că unicul as care îl mai au rușii în mânecă sunt bombele nucleare!
Este absurd!
Ca Transnistrieni care sunt înconjurați pe de o parte de armata ucraineană iar de cealaltă parte să fie armata Moldovei și să începi tentative de destabilizare în Moldova sau să ataci pe Ucraineni!
Nici o logică!
Și dacă îi ataci pe ucraineni pină unde ai să ajungi?
Eu eram să înțeleg dacă rușii ar fi ocupat orașul Nikolaev și ar fi încercat să atace Odessa din partea Transnistriei și cealaltă din partea orașului Nikolaev însă chiar și așa Transnistrenii ar fi fost în pericol și toate resursele ar fi alocate doar pentru apărarea Transnistriei începând cu partea de Nord pină la Sud și evident din partea Moldovei!
Poziția Transnistriei este foarte vulnerabilă!
Eu am scris deja despre acest lucru în 2022 însă văd că Ucraineni continuă să facă greșeală după greșeală!
Orice tentativă de a ataca pe Transnistreni veți deveni imediat stat agresor iar acest lucru îi convine perfect rușilor! Aveți nevoie de armamentul de la Colbasna? Statele NATO nu mai sunt în stare să livreze muniție pentru artilerie? Căutați soluții alternative și nu încercați să atrageți și Moldova în război! Să fi avut oameni cu creieri în Ucraina, azi erați să fiți membru NATO însă ori sunteți corupți ori sunteți proști și îmi permit să vă numesc proști pentru că pentru mine era clar că ruși vor lua Crimeea iar despre asta am vorbit în februarie 2014 în București, România când Crimeea era parte a Ucrainei!
Mesaj pentru conducerea Moldovei!
Dacă vreți să fiți cât de cât respectați, puneți oameni integri la Ministerul Justiției, MAI, procuratură, CNA, etc și nu mai faceți concursuri trucate!
Nici conflictul Ucrainean nu vă mai salvează! Dacă credeți că pe europeni îi sperie circul care îl faceți voi cu Sor și cu așa numitele tentative de lovituri de stat!
Trebuia să îi arestați pe cei care făceau lovituri de stat, pe așa numiți teroriști cum au făcut și autoritățile germane și pe urmă să faceți conferință de presă!
Voi ați făcut trucuri murdare ca să îl puneți pe Recean prim-ministru și acuma căutați teroriști care să îi prindeți! Declarația celor de la SIS că vor veni cu dovezi mai târziu spune deja totul! Că nu ați avut nimic și căutați țapi ispășitori! Doamne cât de tâmpiți sunteți!
Trebuia să creați echipe de lucru cu sârbii, cu Muntenegru, Macedonia de nord, cu românii, americanii, poate și INTERPOL/ Europol!
Însă voi v-ați înțeles cu ucraineni și le-ați cerut datoria pentru refugiatul judecătorului ucrainean răpit din Chișinău!
Amatori tâmpiți atât în SIS cât și guvernul Republicii Moldova! Românii nici nu vor să se mai implice în așa numitele tentative teroriste și lovituri de stat!
Sunteți penibili toată conducerea Moldovei împreună cu toate instituțiile de forță!
De ce rușii nu au ocupat Kievul? De ce rușii au plecat din Herson? De ce rușii nu îl atacă pe Zelensky când acesta se afla în Herson? De ce rușii nu atacă pe Zelensky când acesta se află în Kiev? De ce circulă gazul rusesc prin teritoriul Ucrainean și nu sunt aruncate de către ucraineni însă Nordstream este distrus tocmai la fundul mării?
Sunt întrebări legitime? De ce?
Zelensky se primblă prin Herson pentru că i-au permis ruși sau cel puțin au avut o înțelegere!
Lichidarea președintelui ucrainean ar crea haos în leadershipul ucrainean și în managementul războiului!
Acum referitor la ruși și Transnistria!
Rușii nu pot să facă nimic în Transnistria atât timp cât nu au un coridor! Indiferent de ce zice Putin însă asta este realitatea! Sunt cuvinte goale! Ei nu pot să ajungă în Transnistria nici pe calea aerului și nici pe mare! Orice destabilizare în Moldova fără avea un coridor pină în Transnistria este inutilă iar informațiile care se aruncă în presă de către ruși nu este altceva decât tentative de a-și apăra agentura atât de la conducerea Moldovei cât și de la conducerea Ucrainei!
Doar ca continuare a gândului de ce ucraineni nu aruncă în aer gazoductul care circulă prin Ucraina!
Adică ucraineni când le cere europenilor să renunțe la gazul rusesc pentru că finanțează mașina militară a Rusiei însă gazul care tranzitează Ucraina oare nu finanțează mașina militară a Rusiei?
Pentru Moldoveni: gazul care îl avem noi de la ruși tranzitează Ucraina! Să nu mai zic de conductele de gaz care ajunge în Europa tot prin conductele de gaz care tranzitează Ucraina!
Update 21 februarie 2023
Războiul straniu dus de ruși sau corupția și incompetența armatei ruse!
Nu o dată am scris că multe lucruri mi se par ciudate însă un lucru este clar: armata rusă este condusă de pompieri corupți și proști iar elita rusă deasemenea este cel puțin coruptă și proastă dacă ai hotărât să începi un război în Ucraina și după toate eșecurile să îl păstrezi în continuare pe Soigu!
În prima zi de război, Zelensky la sunat pe Macron și din discuțiile înregistrate, observăm cum Zelensky plânge și este gata să negocieze cu rușii inclusiv să facă cedări!
Fostul prim-ministru israelian Bennett declara într-un interviu că a avut o discuție cu președintele rus Vladimir Putin și a obținut asigurări că nu îl va ucide pe Zelensky și tot cum declară Bennett, Zelensky a ieșit din Bunker și a făcut live în care declara că nu se teme de ruși!
Eșec, după eșec și eu din martie scriam că rușii pot să facă mobilizare pină la un milion de soldați iar ruși au făcut-o abia în toamnă când era clar că dacă nu fac mobilizare pierd războiul!
Zelensky este puternic pentru că armata ucraineană este puternic, pentru că Valeriu Zalujnii este un conducător militar profesionist și din cauza jocurilor politice al administrației Zelensky, mii de militari ucraineni din Mariupol au fost luați ostatici!
Probleme de corupție sunt de ambele părți, atât a rușilor cât și a ucrainenilor!
În această postare eu vreau să le mulțumesc anume armatei Ucrainene și nu politicienilor ucraineni care și-au ascuns copii peste hotare!
A celor care fură pe timp de război de la armată!
A celor care nici măcar pe timp de război nu se opresc să fure!
Iar acest video nu este decât pentru satisfacerea personală de a vedea cum propagandiști ruși se sufocă!
Iakov Kedmi este un evreu rus cu cetățenie Israeliană și spune o parte din adevăr!
Se știe că pregătirea armatei israeliene este unul din cele mai bune din lume alături de serviciile de informații!
Cu toate că și Zelensky este evreu, poziția Israelului față de acest război este neutră!
Israelul are dușmani precum Iranul iar Iranul le furnizează drone rușilor!
E complicată situația! Pur și simplu Israelul nu are nevoie de încă un dușman pentru că are un dușman precum Iranul iar acesta din urmă tot șantajează că Israelul este de mărimea unei bombe nucleare!
Joe Biden a vizitat Republica Moldova în 2011 și a avut un discurs foarte bun și pe urmă a urmat furtul Miliardului din bugetul Republicii Moldova și spălarea a peste 23 de miliarde USD a FSB-ului rusesc prin băncile din Republica Moldova!
Iar cei care sunt azi la conducerea Moldovei făceau parte atunci a guvernului Leancă!
Faptul că președintele a venit cu niște declarații frumoase în Polonia despre Republica Moldova nu înseamnă nimic! Sunt doar declarații!
Când Boris Johnson avea probleme interne se ducea la Kiev pentru a-și spăla imaginea însă asta nu la ajutat pentru că UK este totuși o democrație, însă aceleași trucuri le folosește și Ursula când este investigată pentru fapte de corupție, același truc îl folosește și Biden după ce autoritățile americane au găsit la el acasă documente oficiale care iarăși oficial nu trebuia să le aibă! Hai să nu ne îmbătăm cu apă! Sunt politicieni iscusiți!
Dacă americanii interveneau când se fura din bugetul Republicii Moldova aș fi avut o altă reacție însă la netezit pe cap pe Plahotniuc când fura alaturi de Sor și Filat! Deasemenea știau despre spălarea banilor FSB-ULUI rusesc și iarăși nu au intervenit! Nimeni nu a fost arestat! Toți la libertate!
De ce?! De ce nu au confiscat banii FSB din băncile din Republica Moldova! De ce FBI nu și-a făcut treaba! Sunt implicați și ei în această spălare?!
La fel cum sunt implicați și cei de la SRI!
Numai este o noutate pentru nimeni că Plahotniuc ia mituit pe cei de la SRI! Vor trece ani când vom afla și numele americanilor care fost mituiți de Plahotniuc/FSB!
Despre acest subiect am scris deja în cartea mea însă sunt nevoit să mă repet: în anul 2024 expiră cel de-al doilea mandat al președintelui României Klaus Iohannis și a președintelui Polonez Andrzej Duda, deasemenea în 2024 expiră mandatul lui Biden, Zelensky și a Maiei Sandu!
Pentru Biden este primul și ultimul mandat, șanse ca Maia Sandu să câștige al doilea mandat sunt minime iar soarta lui Zelensky depinde de cum va lupta soldații ucraineni!
Președintele Poloniei și a României vor ajunge prin săli de judecată după expirarea mandatului de președinte, se mai bucură acum de imunitate și le-a căzut mănușă conflictul din Ucraina!
Totul are un început și totul are și un sfârșit!
Nimic nu este veșnic, inclusiv puterea!
Dacă te consideri deasupra legi, vei termina după gratii!!
Update 20 februarie 2023
Eu nu accept nici o învinuire că aș fi primit bani de la hoți precum Plahotniuc, Sor sau Dodon!
Scriu încă o dată pentru toți! Nu am fost membru niciodată al Partidului comunist, al partidului socialist, Sor sau Partidul Democrat, nu am fost și nu sunt membru al PAS și PDA!
Nimeni nu poate declara sau să zică că l-am plătit pe Andrei Plop ca să scrie de rău despre cineva!
Dacă persoana care scrie că aș fi plătit de vreun hoț nu aduce dovezi și pe urmă nu își cere scuze: eu am tot dreptul ca să îmi apăr onoarea și integritatea de blogger, analist în soluționarea și analizarea conflictelor și de scriitor!
Cel care a scris minciuna despre mine o atac mediatic! Nu mă interesează vârsta, sau sexul feminin sau masculin! Faptul că ești pensionar nu îți dă dreptul să minți! Nu minții despre mine!
Nu ai dovezi, ciocul mic!
Cei care nici măcar nu a citit CV-ul Maiei Sandu rog nici măcar să nu comenteze!
Maia Sandu a lucrat împreună cu Dodon la Ministerul Economiei, iar Dodon ia fost șef lui Maia Sandu! Tot Maia Sandu a făcut alianțe cu PSRM ( cu Dodon și Greceanii) ca să ajungă prim-ministru în 2019! Studiați CV-ul Maiei Sandu, citiți cartea mea și pe urmă comentați!
Îmi rezerv dreptul de a jigni orice persoană care va minți despre mine!
În condițiile actuale orice tentativă a rușilor să ajungă la Odessa sunt minime însă ca reacție la armamentul sofisticat primit din Vest de către ucraineni, rușii ar putea folosi minibombe atomice/nucleare! Folosirea acestor minibombe, teoretic este posibil însă cine ar putea interzice Rusiei să o folosească? Americanii? Rușii vor declara imediat că americanii sunt unicii care au folosit aceste bombe atomice/ nucleare împotriva unui stat!
Odată cu folosirea acestor minibombe rușii ar putea ajunge în Odesa în următoarele 6 luni!
Pină la moment nu am auzit ca vreun sistem ,,PVO” să poată intercepta rachetele Kinjal care și așa sunt distrugătoare! Teoretic, Kinjal sau Kalibr pot fi dotate cu astfel cu încărcătură nucleare!
În cazul unui atac cu minibombe nucleare ce ar putea face cei din Vest? Săi atace pe ruși cu rachete balistice?! Dacă ataci Rusia cu rachete balistice, ruși vor face la fel!
Ce riscuri ne poate aștepta pe noi în urma acestor atacuri? Baza Deveselu este o țintă a rușilor? Nici nu se discută! Pot distruge rachete precum Kinjal? Nu! Vor trage și ruși în orașe ucrainesti cu aceste minibombe? Teoretic este posibil dacă vor fi tehnică militară din vest!
Folosirea în masă acestor minibombe ar putea duce la capitularea Ucrainei!? După ce vezi efectele unor astfel de bombe nucleare, nu îți rămâne altceva decât să capitulezi! Japonia poate să confirme!
Un lucru este clar: că unicul as care îl mai au rușii în mânecă sunt bombele nucleare!
Update 19 februarie 2023
Problema constă cam in felul următor: ne-am convins că cei de la PA$ sunt ori incompetenți, ori hoți însă dacă stai și te mai gândești alternative la PAS nu există pentru pro-europeni!
Nici PA$ nu dorești să fie la guvernare dar nici Plahotniuc, cu Dodon sau Shor să revină tot nu îți dorești și atunci ce faci?
Alternativă nu există!!!
Platforma Demnitate și Adevăr este aproape distrus tot din cauza conflictelor interne, partidul lui Vasile Costiuc pare alternativă însă nu are echipă și finanțare și de fiecare dată primește lovituri sub centură chiar de la proprii membrii! Partidul lui Gligor este cățelușul de companie al Maiei Sandu și acesta tot și-a început cariera sub conducerea Comunistă, când unii prostestau împotriva comuniștilor Gligor facea stagii în Parlamentul Moldovei condus de comuniști!
CUB niciodată nu o să ajungă în parlament de unul singur pentru că nu are lider harismatici!
În rest nu vreau să mă asociez cu orice persoană care a fost membru comunist pe urmă PSRM și acuma se numește MAN sau al lui Chicu!
Partidul lui Galbur nu are nici susținere pe la televiziuni și nici în mediul online nu se prea observă!
Iar dacă ne uităm la partidele pro-rusesti : Dodon , Sor, Usatii și chiar comuniști vor ajunge în parlament din nou, poate cu excepția lui Usatii! Încă nu a ajuns la o maturitate politică!
Ce vor face cei dezamăgiți de PA$? ( Eu nici nu am votat cu ei și nici la alegeri nu m-am prezentat)
Vor vota iar raul cel mai mic sau le vor boicota ca in 2016!?
În 2025 se pune problema dacă PA$ vor intra in parlament? Însă al doilea mandat depinde doar de ce adversari va avea Maia Sandu! Va putea câștiga doar dacă în al doilea tur va avea un contracandidat că și Dancila!
Sfârșitul PA$ului este un lucru evident și la anul se termină și mandatul Maiei Sandu! Dacă ea pierde alegerile prezidențiale, PAS-ul va fi în moarte clinică!
Update 17 februarie 2023
Să zicem pentru moment că moldovenii și ucraineni aveau dreptate și în Moldova exista un pericol de securitate cum reacționezi în așa situație?
Apelezi la colegii tăi din America precum FBI sau la colegii tăi din România precum SRI, să zicem că ei au o experiență mai mare în combaterea terorismului! Eventual puteau să trimite și niște echipe în Moldova!
Republica Moldova este o țară mică și aici totul se cunoaște! Chiar dacă se organizează un suicid precum în cazul Butmalai sa aflat pină la urmă cine stă în spatele acestui suicid și cine a dat comanda!
Resursele umane militare din Moldova sunt suficiente pentru a izola și lichida orice tentativă de terorism! Vă zic din ce cauză nu au apelat la colegii lor, pentru că nu existau teroriști și au inventat niște teroriști Balcanici pentru ca să obțină niște scopuri personale! S-au făcut de râs serviciul de informații și securitate în fața comunități internaționale și au intrat în conflict diplomatic cu țările balcanice!
Cei din PAS Vă considerați cei mai șmecheri! Sunteți penibili! O să vă mai salute doar din cauza funcției pe care o dețineți! Sunteți proști, corupți și rușinea Europei!
Încă un lucru despre care nu a scris jurnaliștii din Moldova!
Prim-ministrul Serbiei Ana Brnabic este de orientație Lesbiană și recunoaște acest lucru , să nu uităm că și Maia Sandu era învinuită cândva că ar fi lesbiană însă ea nu a recunoscut și neagă în continuare că ar fi lesbiană chiar dacă nu e căsătorită și nu prea știm nimic despre viața personală! Atunci când deții o funcție publică precum președintele unui stat trebuie să fii pregătit viața ta personală va ieși la iveală!
Să învinuiești un stat precum Serbia care prim-ministrul este LESBIANĂ DE TERORISM pur și simplu sunteți ridicoli!
Atitudinea mea față de LGBT chiar dacă sunt creștin ortodox, ca o persoana care a studiat dreptul într-o țară UE corespunde doar la respectarea Convenției Europene a Drepturilor Omului! În familia nu există nici un membru LGBT! Cu asta am terminat!

Update 16 Februarie 2023!

Guvernul Leancă responsabil pentru furtul miliardului!

Ce se mai aude despre răpirea refugiatului ucrainean a judecătorului Ceauș din Moldova de către autoritățile Moldovene și Ucrainene?
A fost arestat cineva din SIS sau SBU?
Da acei care au trecut frontiera Moldovei cu numere dipomatice ucrainesti? Nimic! Totul e clasat?
Despre noul guvern al Republicii Moldova!
Nu este de mirare că nici măcar membrii PAS nu îl agrează pe Receanii și ca să -l instaureze la funcția de prim-ministru pe prea mult fericitul și iubitul Receanii, indivizii au folosit și niște trucuri sau sa folosit de moment pentru a ajunge în funcție!
Declarația lui Zelensky că ar avea informații precum că în Moldova s-ar pregăti atacuri de destabilizare nu este altceva decât informații eronate sau dezinformării din partea rușilor!
Ca să fie clar: când scriu la dezinformării din partea rușilor mă refer la ucraineni și moldovenii care lucrează pentru ruși! Tot așa mi-am dat seama în februarie 2014 că rușii vor lua Crimeea!
Dacă și americanii sau alt serviciu de inteligență ar fi avut aceste informații, probabil că am fi aflat însă ce sa pregătit în Moldova nu este altceva decât o înțelegere între Moldoveni și Ucraineni!
Dorința Maiei Sandu de al pune în funcție pe Receanii a devenit clară din momentul în care la pus în funcția de consilier prezidențial pentru securitate!
Un astfel de personaj cu studiile lui niciodată într-o țară care se respectă nu ar ajunge în această funcție la fel precum și directorul actual al SIS-ului!
Dacă ar fi reușit din toamnă să îl instaureze pe Receanii în funcția de prim-ministru, nu am fi asistat la astfel de trucuri și din cauza asta sa recurs la tot felul de teorii precum că rușii încearcă destabilizari în Moldova!
E destul să te uiți la componenta guvernului ca să înțelegi că rușii sunt bucuroși să aibă astfel de guvern!
Există cel puțin o persoană cu studii la Moscova și încă unul că ar face parte din GRU!
Există riscul ca rușii să intervină în Moldova însă numai în cazul când vor cuceri orașul Nikolaev și Herson însă ruși nici pe departe nu sunt ca să cucerească aceste orașe în următoarele 3 luni!
Există un conflict în interiorul PASului din cauza că acest Recean nu a prostestat împotriva lui Plahotniuc și nici nu a fost activ la proteste!
Tot acest circ cu sârbii și sportivi din Macedonia de nord care ar dori destabilizari a fost un circ prost regizat de către actuala conducere ca să facă presiune pe membrii PAS ca să-l voteze pe Receanii! Este dorința Maiei Sandu ca să îl pună în funcție pe Receanii! Membri PAS au devenit neascultători iar unii au început să șantajeze!
Cel care ieri șantaja, azi este șantajat de către actuala conducere prin deschiderea unui dosar penal!
Republica Moldova nu a fost în pericol nici pe o secundă în această perioadă, toate aceste trucuri sau făcut doar cu un singur scop: că membrii PAS să îl accepte pe Receanii!
Această conducere au folosit aceeași strategii pe care le folosea Plahotniuc prin intermediul Cavcaliuc și anume de aruncarea de arme, gloanțe!
Este o strategie deja veche și pe mine personal nici nu ma impresionat!
Oameni mici cu strategi la fel de mici!
Întrebarea este : cât de apropiați sunt Maia Sandu și Dorin Receanii? Că sunt prieteni foarte buni, am înțeles deja!
Concluzie : ați devenit penibili și ucraineni și moldovenii pe arena internațională cu astfel de măgării! Puteți să înșelați niște babe din Moldova însă aceste trucuri nu merge și pe plan internațional!
Cunoscând felul cum reacționează europenii, pot să scriu în detalii reacțiile lor la informația că rușii pregătesc destabilizări în Moldova!
Sunteți penibili și pe plan intern și pe plan internațional!
Voi publica cartea și în limba română însă cei care vorbesc engleza sau franceza, sau chiar rusa puteți să citiți în cartea mea despre Iurie Leancă!
Nu e nici o coincidență în politica Moldovei!
Rog ca babele Maiei Sandu si trolii PAS să nu comenteze pe retelele mele sociale!
Rog deasemenea ca persoanele de peste 60 de ani sa nu comenteze! Nu aveti dreptul la opinie pe profilul meu! Datorită vouă ați lăsat o tară condusă de comuniști, KGB-iști, hoți, o țară cu teritorii necontrolate și va fi de datoria ca o nouă generație educată în vest să scape această țară de hoți, comuniști și de KGB-iști!
Nu am avut o elită ca în țările Baltice! Dacă ați distrus viitorul Moldovei și al nostru cel puțin nu ne mai încurcați pe noi ca să facem o țară frumoasă măcar pentru copii noștrii!
Faceți ciocul mic!