Ca sa distrugi regimul lui Plaha trebuie sa  detii toate fotoliile ( Presedinte, De Prim-Ministru, de Presedinte al Parlamentului , sa iti pui oamenii  tai la conducerea SIS-ului, MAI, Procuratura Generala). Daca nu dispui de resursele respective va fi foarte  greu sa distrugi regimul lui Plaha! Ca sa distrugi caracatita lui Plaha trebuie sa fii cel putin 3 luni la guvernare! 

Sa incepem a analiza  Pachetul de legi și acte legislative pentru dezoligarhizarea statului, propus de Blocul ACUM ( Vezi mai jos toate punctele)! La etapa actuala  ca sa pui in plan toate punctele respective inseamna sa faci o coalitie cu PSRM. Orice coalitie cu PSRM pentru mine este inacceptabil chiar si sub forma mai voalata de a distruge regimul lui Plaha! Pentru ca sa pui in aplicare planul respectiv inseamna ca va trebui de cel putin odata sa votezi cu PSRM! Din moment ce veti incerca sa va puneti planul in aplicare Pachetul de legi și acte legislative pentru dezoligarhizarea statului veti avea nevoie nu doar odata de votul socialistilor! Iar votand de mai multe ori impreuna cu socialisti ar insemna de fapt ca exista o coalitie intre Blocul ACUM si PSRM! 
E destul ca sa se voteze odata cu PSRM-ul si toti lobby-stii lui Plaha vor sari la gatul lui Andrei Nastase! Presupun ca cei de la DESCHIDE.MD vor fi primii care vor veni cu tot felul de acuzatii conspiorationiste la adresa celora din Blocul ACUM. Mai ales dupa ce Igor Dodon si Zinaida Greceanîi  au fost la Moscova imediat dupa alegeri! Presupun ca majoritatea televiziunilor din Romania vor mediatiza acest gest facut de Blocul ACUM! Cei mai ,,bucuRUȘI” de acest lucru vor fi cei de la PSD ( Se apropie alegerile Europarlamentare iar cei de la PSD vor sustine in cadrul discutiilor cu PNL ca voi ( Blocul ACUM)  ati votat impreuna cu rusii! Sa nu uitam ca Romania deține Președinția Consiliului UE  pe care o va asigura până pe 30 iunie 2019. (Nu stiu daca alegerile locale vor fi pina pe 30 iunie sau dupa!)  Veti pierde sprijinul celora de la PNL si cine credeti ca vor fi mai convingatori la Bruxelles?!

 E destul ca odata sa se voteze impreuna cu PSRM si cei de la Blocul ACUM vor fi lipsiti de orice sprijin din partea cetatenilor din RM. ( de diaspora nici nu mai zic). Pentru ca majoritatea moldovenilor vor vedea aceasta actiune ca pe o tradare!  ,,Scopul scuza mijlocale” nu va functiona in acest caz! Pentru mine va fi greu de acceptat orice vot a celora din Blocul ACUM alaturi de PSRM si presupun ca de-al de mine mai sunt inca persoane! Nu inteleg de ce unii  formatori de opinie care au venit cu ideea de a face o alianta temporara a celora de la Blocul ACUM cu PSRM mai au tupeul sa deschida gura! 
E destul ca sa se voteze odata cu PSRM-ul si Plaha va pune in actiune toata masinaria  pe care o dispune! Dosarele sunt pe raft si persoanele (deputatii PSRM)  care au schelete in dulap imediat se vor linisti sau vor lucra dupa scenariu! Nici nu mai conteaza ce  pretexte vor gasi cei de la PSRM pentru a nu vota a doua oara cu cei de la Blocul ACUM,  ca ele (pretextele) daca nu exista acum oricum vor fi inventate! Si ne vom  trezi cu imaginea sifonata a celora din Blocul ACUM si lipsirea de orice sprijin din exterior. 

Care sunt solutiile pentru a distruge acest regim?! 

In vara anului 2019 sunt preconizate alegeri locale ( inclusiv pentru primaria orasului Chisinau) iar in toamna anului 2020 vom avea alegeri prezidentiale! In 2016 la functia de presedinte a candidat Maia Sandu iar in 2018 la functia de primar al orasului Chisinau a candidat  Andrei Nastase!  Din punctul meu de vedere mi s-ar parea corect ca de data aceasta sa candideze la functia de primar Maia Sandu si la alegerile prezidentiale  sa candideze Andrei Nastase.  (Sunt mai multe puncte de vedere despre care voi scrie un articol aparte!) Presupun ca majoritatea in consiliul municipal vor  fi castigate de catre cei de la Blocul ACUM.  Avand acces la documente din primaria Chisinaului ar insemna sa fie scoase la evidenta toate ilegalitatile comise de catre fosta conducere a primariei! Iar pentru asta exista JURNALTV! Alegerile pentru primaria Chsinau au fost castigate de Andrei Nastase in 2018 si anulate la comanda lui Plaha! Nu cred ca vor fi anulate alegerile de doua ori! Iar daca vor fi castigate de Maia Sandu si anulate din nou cred ca de data aceasta ar trebui sa se pregateasca din timp pentru proteste impotriva regimului! 
In 2020 vom avea alegeri pentru functia de presedinte! Andrei Nastase este deja deputat si cred ca ar fi candidatura ideala pentru functia de presedinte! Pe 16 februarie 2018  Dorin Chirtoaca a demisionat, la doua zile am postat un video ( Andrei Nastase : Primar sau Prim-ministru? pe pagina mea de Facebook si pe Youtube in care vorbeam ca Andrei Nastase  trebuie sa candideze la functia de primar! 

    Video/ Andrei Nastase : Primar sau Prim-ministru? Postat pe Youtube pe 18 Feb 2018
    Pe 13 martie 2018 postasem un video  in care vorbeam ca Andrei trebuie sa se pregateasca pentru proteste.   Pe 7 mai 2016 am fost la Ambasada SUA din Bucuresti in care am cerut ajutorul Statelor Unite pentru a interveni la alegerile prezidentiale din toamna! Iar in decembrie 2017 am cerut ajutorul autoritatilor Canadiene!( Pentru mai multe detalii vizionati video-ul de mai jos. Este un interviu acordat pentru Jurnal in cadrul emisiunii Cealaltă Basarabie realizata de Leanca Grițcan ). 
    Domnule Nastase! Probabil ca a-ti vazut si Dumneavoastra cum unii care va sustineau  au cedat rand pe rand! Lobby-sti  lui Plaha ( in special fratii de peste Prut)  sunt foarte puternici in Canada! Fiecare zi pentru mine este o zi de supravietuire!  Chiar daca o sa  votati in corpore impreuna cu PSRM Pachetul de legi și acte legislative oricum acest proiect va esua din simplu motiv ca va fi anulat de catre Curtea Constituțională sau Dodon va fi suspendat din nou! 
    E destul ca sa votati odata cu PSRM si toti cei din diaspora care inca va mai sustin pur si simplu vor fi distrusi! Pentru ca le va fi greu de inteles gestul vostru pentru cei de la  Washington,  si cei de peste Ocean ii va da mâna liberă lui Plaha de a va distruge complet!  Politica Moldovei se vede cu alti ochi de peste ocean!
    Dupa alegerile  prezidentiale din 2020 il vom avea presedinte pe Andrei Nastase iar Maia Sandu Prim-ministru! Cum se poate de organizat?! Este imposibil!?  Este  subiect de discutie pe  care il vom discuta in privat peste ocean iar cei din Moldova care au pledat pina acuma la Washington si Bruxelles ( de la fosti ambasadori pina la oameni de afaceri) ca se pot descurca si singuri in fata rusilor fara ajutorul partenerilor externi din vest  ii rog frumos sa faca ciocul mic!  Pentru ca la alegerile parlamentare din februarie 2019 au demonstrat ca rusii au fost fara concurenta in RM! Nu sunteti capabili sa faceti schimbarea cel putin nu incurcati pe alti!
    Domnule Nastase, voi sunteti ultima piedica in fata lui Plaha!
    Partidele pro-ruse ( PDM, PSRM si Sor)  ar putea  pur si simplu sa creeze o coalitie majoritara pentru ca au impreuna 75% insa Moscova nu doarme niciodata si de decizia voastra depinde daca veti fi distrusi sau nu! 

    Domnule Andrei Nastase va trasmit salutari din Montreal, Canada!
    Cu stima si respect Plop Andrei!  

    Video/ Interviul acordat pentru Jurnal in cadrul emisiunii Cealaltă Basarabie realizata de Leanca Grițcan ). 

    Video/ Interviul acordat pentru Jurnal in cadrul emisiunii Cealaltă Basarabie realizata de Leanca Grițcan ). 

    Pachetul de legi și acte legislative pentru dezoligarhizarea statului, propus de Blocul ACUM, include:
    1. Adoptarea Declarației Parlamentului cu privire la caracterul capturat al instituțiilor statului.
    2. Ajustarea cadrului normativ necesar pentru:
      • Demiterea Procurorului general și identificarea unui procuror independent, de preferință european, și numirea acestuia în funcție.
      • Demiterea conducerii Serviciului Informații și Securitate.
      • Demiterea membrilor Comisiei Electorale Centrale.
      • Demiterea conducerii Centrului Național Anticorupție.
      • Demiterea membrilor Consiliului Audiovizualului.
      • Demiterea conducerii Autorității Naționale de Integritate.
      • Demiterea conducerii Curții Supreme de Justiție, precum și conducerii altor instituții de stat.
    3. Anularea sistemului electoral mixt.
    4. Crearea a 3 comisii parlamentare de anchetă cu privire la:
      • Investigarea furtului miliardului, cu obligarea prezentării de către BNM a raportului Kroll 2;
      • Consecințele implementării legii privind amnistia capitalului;
      • Anchetarea operațiunilor de spălare a banilor (laundromat).
    1. Adoptarea Legii Magnitsky.